портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 20 травня 2024 року, 18:20

🔹Станом на ранок 20 травня у Донецькій області внаслідок ворожого обстрілу є поранені. Зокрема, у Покровському та Бахмутському районах. Пошкоджені будинки, серед яких приватні і багатоквартирні. Всього за добу росіяни 15 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 276 людей, у тому числі 23 дитини.

🔸86 днів тривала героїчна оборона Маріуполя. Сьогодні — рівно два роки, як вона закінчилась. Майже три місяці наші захисники стримували росіян, без надії без прориву. Але прийде час і приазовське місто знов буде під українським прапором.

🔹Разова грошова виплата до Дня Незалежності України. Фінансову допомогу отримають ветерани війни та деякі  інші категорії громадян. Сума  передбачена в розмірах від 450 до 3100 грн.

🔸Мобільний центр зайнятості відвідав Спасько-Михайлівку. Виїзний захід здійснили фахівці Олександрівського районного центру зайнятості. Спеціалісти ознайомили охочих з ваучерами на навчання, мікрогрантами для розширення власного бізнесу та  надали інформацію шукачам роботи.

🔹До уваги мешканців Донецької області. В регіоні передбачені стабілізаційні відключення 20 травня. Запланований час з 18.00 до 00:00. Енергетики роблять все можливе, щоб якнайшвидше відновити електропостачання.

🔸Майже 700 дітей з Донеччини отримали 20 розвивальних наборів. Їх  передали до освітніх консультаційних пунктів у Святогірській, Лиманській, Слов’янській та Дружківській громадах. Дитячі вироби  допоможуть розвинути творчість і бути корисним для психологічного розвантаження.