портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 20 червня 2024 року, 21:54

🔹Внаслідок ворожого обстрілу у Торецькій громаді загинула людина, поранено 1 людину в Залізному і 1 в Північному. Всього за добу росіяни 26 разів відкривали вогонь по населеним пунктам Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 149 людей, у тому числі 34 дитини.

🔸Росіяни протягом дня вбили ще 4 мешканців Донеччини. Ще 4, серед яких підліток, отримали поранення. Ворог обстріляв Костянтинівку та Розкішне Іллінівської громади різними видами боєприпасів. Влада області закликає до евакуації. 

🔹В Україні заборонили політичну партію «Наш край». Таке рішення ухвалив Восьмий апеляційний адмінсуд завдяки зібраним матеріалам Служби безпеки. За версією слідства, окремі представники цієї політсили вели підривну діяльність проти України.

🔸18 учнів Комарської громади побували в екскурсійній подорожі «Таємниці Волині та Галичини». Програму подорожі розробили педагоги Донецького обласного еколого-натуралістичного центру. Фінансову підтримку забезпечила  Комарська сільська військова адміністрація.

🔹У Києві та Мукачеві для переселенців запрацювали фан-зони до Євро-2024. Також майданчики  облаштували місця для спортивних розваг та різних активностей. Відкриття фан-зон відбулося за ініціативи Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».