портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 22 березня 2024 року, 18:28

🔹Нові жертви російських військ: на Донеччині загинули 2 людини та 2 поранені. Така оперативна ситуація по області станом на ранок 22 березня. Всього за добу росіяни 17 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 769 осіб.

🔸З початку року СБУ провела 17 антитерористичних заходів на території Донецької та Луганської областей. Крім того служба безпеки виявляє та притягує до відповідальності агентів ворожих спецслужб. ФСБ і інші відповідні структури рф намагаються залучити інформаторів та диверсантів, як до відкритої, так і до підпільної війни проти України.

🔹У Донецькій області за розпорядженням НЕК Укренерго відбуваються екстрені відключення світла. Цієї ночі ворог здійснив наймасштабнішу атаку по енергетичних об'єктах за останній час. Енергетики всієї країни вже працюють, щоб повернути світло в оселі українців.

🔸Підтримка нових підприємців: служба зайнятості Донеччини допомагає знайти персонал. Роботодавцеві порекомендують претендентів. Якщо сторони дійдуть згоди під час співбесіди, то підприємцеві ще й компенсують за працевлаштування безробітного.

🔹У Тернополі на базі творчої студії «Дивотворчики» працює гурток «Дитяча анімація». Секцію відвідують діти-переселенці з Донеччини. Одна з перших їхніх робіт «Війна очима дітей». Зараз юні переселенці працюють над новими мультфільмами.

🔸У Центрі соціальної реабілітації «Смарагдове місто», релокованому до Хмельниччини, відпочинуть 152 дитини з Донеччини. Для них підготували наукові, пізнавальні та розважальні програми, вікторини та конкурси. Крім того, юних відпочивальників ознайомлять з історією краю та проведуть екскурсії регіоном.

🔹Ремонт укриттiв у закладах освіти та багатоповерхівках проведуть у цьому році на Донеччині. В області розташовуються 1527 об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту. Загальний стан готовності захисних споруд складає 96%.