портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 24 червня 2024 року, 21:30

🔹Оперативна ситуація на Донеччині станом на ранок 24 червня. В області через обстріли росіян  є поранені та руйнування житла. Всього за добу ворог 20 разів обстріляв населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 156 людей, у тому числі 15 дітей.

🔸Внаслідок обстрілу Торецька загинула людина, ще одна поранена. Росіяни атакували місто близько 10 ранку. Травмованого доправили до лікарні. Йому надають усю медичну допомогу.

🔹3 родинами загиблих захисників зустрічались представники Донецької ОДА у Дніпрі. Говорили про оформленні статусу та пільг сім’ям, які втратили на війні своїх рідних.  Крім того, учасники та учасниці заходу взяли участь в арт та іпотерапії.

🔸Виїзні прийоми здійснили фахівців ГУ ПФУ у Донецькій області для мешканців Лиманської громади. Фахівці проконсультували та надали послуги з призначенням пенсії, житлових субсидій та пільг мешканцям сіл Крива Лука, Озерне та Дробишеве.

🔹Центр реабілітації та масажу відкрило подружжя з Дружківки в Полтаві. Через повномасштабну війну в Україні Максим і Валерія Садовенки змушені були переїхати у центральний регіон країни. Чоловік працює реабілітологом, дружина проводить масажі та SPA-процедури.