портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 25 липня 2024 року, 19:37

🔹Покровський, Краматорський та Бахмутський опинились під ударами росіян. Всього за добу ворог 13 разів обстріляв населені пункти Донеччини. Є поранені, без жертв. Про оперативну ситуацію по Донецькій області станом на ранок 25 липня повідомив начальник ОВА Вадим Філашкін.

🔸Покровська громада отримала 24 генератори різної потужності. Це обладнання дозволить функціонування об'єктів критичної інфраструктури під час відсутності світла та ліквідації наслідків російських ударів по громаді.

🔹Понад 691 тисяча жителів Донеччини отримують пенсії та інші соцвиплати. На фінансування соціальних виплат за І півріччя спрямовано 29,0 мільярдів гривень. Крім того, на території області ведеться прийом громадян на 11 площадках, де надано майже 250 тисяч послуг.

🔸Українці можуть замовляти ліки з безкоштовною доставкою до відділень Укрпошти. Проєкт спрямований на забезпечення доступу до медикаментів у віддалених та постраждалих від війни населених пунктах, де немає аптек або необхідних ліків.

🔹У Маріупольському драмтеатрі триває постановка одразу трьох вистав. Прем'єра останньої відбудеться на День Незалежності України у місті Дніпро.

🔸Спортсменки з Донецької області на міжнародному чемпіонаті з легкої атлетики принесли 4 медалі для збірної України. Наталія Урсуленко та Юлія Кисильова вибороли срібло та бронзу у штовхані ядра. У метанні молота Римма Філімошкіна стала першою, а Юлія Кисильова зайняла друге місце.