портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 27 серпня 2024 року, 21:36

🔹Оперативна ситуація по Донецькій області станом на ранок 27 серпня. Під вогнем  опинилися громади у Покровському, Краматорському та Бахмутський  районах. Всього за добу росіяни 9 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 2888 людей, у тому числі 389 дітей.

🔸Засідання Координаційних центрів підтримки цивільного населення при Миколаївській та Криворізькій МВА. Розглянули питання щодо фактичної кількості осіб, які мешкають на території громад; проведення евакуації населення та про готовність закладів освіти до нового 2024-2025 навчального року.

🔹Мобільний центр зайнятості: підтримка сільських громад Донеччини. Мешканці села Криворіжжя Криворізької сільської громади скористалися послугами служби зайнятості, не виїжджаючи зі свого населеного пункту.

🔸Свобода, єдність, розвиток: підсумки VII молодіжного форуму «Змінимо країну разом. Вільні та незалежні». У заході брали участь 8 команд  - збірні команди Маріупольського та Бахмутського районів та команди 6-ти громад. Програма форуму поєднала патріотичні, освітні, культурні заходи та спортивні змагання. 

🔹Подати заяву про призначення житлової субсидії чи пільги можна онлайн — через особистий кабінет на вебпорталі електронних послуг ПФУ. Для цього авторизуйтеся на вебпорталі електронних послуг ПФУ за допомогою електронного підпису.