портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 28 червня 2024 року, 22:15

🔹Наслідки російської атаки на Донеччину: є загиблі та пораненні. Жертвами стали мешканці Курахового та Торецька. Всього за добу ворог 22 рази обстріляв населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 239 людей, у тому числі 38 дітей.

🔸Заслужені нагороди колегам. У День Конституції керівникам військових адміністрацій Донецької області вручили державні ордени та відзнаки Президента України. Крім того ще 18 очільників отримали нагрудний «Знак пошани». Нагороди вручив начальник ДонОВА Вадим Філашкін.

🔹Пам’ять героїв, які віддали свої життя заради України, вшанували у День Конституції. До урочистої церемонії долучились очільник ДОВА та керівники військових адміністрацій. Учасники акції поклали квіти до пам'ятника загиблим в Антитерористичній операції захисникам України.

🔸З 5 липня розпочинається безкоштовна евакуація цивільних мешканців до Волині. Виїзд здійснюватиметься спеціальним поїздом із Покровська. Курсуватиме потяг 1 раз на 8 днів. Поселення у Волинській області безкоштовне. 

🔹«Спільна справа: будуємо безбар'єрний простір разом!».  Під час круглого столу учасники піднімали  питання працевлаштування людей з інвалідністю, УБД та ветеранів війни. А також обговорювали їхню проф-та соцреабілітацію,  шляхи адаптації на новому робочому місці.