портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 30 травня 2024 року, 19:38

🔹16 разів росіяни гатили по Донецькій області. Щонайменше 8 людей поранено. Зафіксовані руйнування у Покровському, Краматорському та Бахмутському районах. З лінії фронту евакуйовано 199 людей, у тому числі 21 дитину.

🔸Понад 150 тисяч мешканців області потребують паливну деревину.  Гроші на придбання твердого паливного матеріалу виділять з бюджету країни та місцевих органів самоврядування. Також в уряді хочуть долучити до цього процесу міжнародні гуманітарні організації. 

🔹Підвищення ментального здоров’я та як отримати поради від психолога. Відповіді на ці та інші питання можна отримати під час онлайн-тренінгів. Заняття безкоштовні, стартують вже 3 червня.

🔸Навчання в Ізраїлі для представників органів місцевого самоврядування або ж працівників надзвичайних служб.  Для учасників – знання англійської мови. Україна отримала кілька місць у міжнародному навчальному курсі, який відбуватиметься з 4 по 16 серпня 2024 року.

🔹Музейники Донеччини побували в Німеччині. Вони стали  учасниками наукової конференції, яка відбулася 28 - 29 травня у Берліні.

🔸Майже 89 тисяч школярів Донеччини завершують навчальний рік. Вже третій рік навчання відбувається виключно дистанційно, але попри все воно триває. Святкування розпочалися 24 травня і триватимуть до 3 червня. Дітей і педагогів із святом Останнього дзвоника привітав очільник області.