портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 04 липня 2024 року, 21:53

🔹Оперативна ситуація по Донецькій області станом на ранок 4 липня. У Дружківці поранено 3 людини. Всього за добу росіяни 22 рази обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 220 людей, у тому числі 28 дітей.

🔸3а минулу добу аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі змогли відновити електропостачання в 25 населених пунктах, знеструмлених через ворожі обстріли. Знову світло повернулось в оселі 9 тисяч місцевих мешканців. 

🔹Нова професія завдяки ваучеру від служби зайнятості. Волонтерка та підприємиця Ліана Єльчанінова звернулась до фахівців центру за порадою у виборі навчального закладу. Вона хотіла здобути нову професію – психолога. Їй допомогли, нині жінка навчається і вже веде практику.

🔸Ще один приклад успішно розпочатої кар’єри – Вероніка Паращенко, випускниця Донбаського педуніверситету. Відсутність досвіду та практичних навичок робила її кандидатуру менш конкурентною. Проте фахівці центру  зайнятості допомогли дівчині: запропонували вакансію, де вона проявила себе відповідальною співробітницею. 

🔹Маріупольський державний університет оголошує набір на нові освітні магістерські програми. Вони розроблені в межах реалізації міжнародного проєкту «Школа публічних студій» за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні. Прийом заявок до університету з 01 серпня 2024 року.