портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Хочете помандрувати Диким Полем та дізнатись про неймовірну історію степової України?

Опубліковано 06 жовтня 2023 року, 14:46 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

Донецька обласна бібліотека для дітей (м. Маріуполь) запрошує у захопливу, історичну мандрівку «Донеччина: від Дикого поля до сьогодення», яка відбудеться 07.10.2023 р. о 13:25 за українським часом.

Донеччина - це не лише історія, але і неймовірна природа, краса безмежних степів та чарівність місцевих пейзажів.

Під час мандрівки ви відвідаєте Великий Євразійський Степ, Велику Скіфію, Велику Тартарію та Дешт-і-Кипчак. Ви дізнаєтеся цікаві факти про минуле нашої країни та насолоджуватиметесь неймовірними видами.

Подія відбудеться на платформі Zoom

Ідентифікатор конференції: 872 0319 3291

Мандрівка відбувається в межах міжнародного проєкту «Ми - українці. Я і ти!», який був започаткований Львівською обласною бібліотекою для дітей.

Проєкт спрямований на популяризацію української класичної та сучасної літератури, історії України, її традицій та звичаїв серед українців, що живуть за кордоном. Учасниками першої зустрічі, яка відбудеться в межах цього проєкту, будуть діти які проживають в Польщі (м. Варшава). Але всі кого цікавить історія Донеччини можуть приєднатися до нашого заходу.

Не пропустить цю захопливу подію, долучайтеся до нашої мандрівки і дізнайтеся більше про багатий історичний шлях Донеччини, її неймовірну красу та чарівність!

За інформацією управління культури і туризму облдержадміністрації