портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У ДОДМЦ стартувала перша сесія тренінгової програми для молоді ВПО «Громадянська відповідальність» в межах проєкту «Своя освіта»

Опубліковано 06 жовтня 2023 року, 15:25 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

У Донецькому обласному дитячо-молодіжному центрі стартувала перша сесія тренінгової програми для молоді ВПО «Громадянська відповідальність» в межах проєкту «Своя освіта». Їх учасники отримають відповіді на низку важливих питань: Чи знаєш ти свої права? Що таке громадянська відповідальність? Що таке декларація прав людини? Чому це важливо знати?

Зараз, як ніколи, потрібно розвивати розуміння прав людини та сприяти усвідомленню власної ідентичності. На першій інтеграційній сесії учасники ознайомились з програмою, тренерами та термінологією, якою будуть користуватися впродовж трьох місяців: загальні права людини; повага до інших людей, їх поглядів; декларація прав людини.

Тренінги не проходять у форматі нудних лекцій! По завершенню всі залишись у гарному настрої та в очікуванні наступного тренінгу! А якщо ви також бажаєте долучитися, то завжди маєте таку можливість.

Переходь за посиланням і приєднуйся до нас. Ми чекаємо саме на тебе! https://forms.gle/rvVUUt9CaizVpXNz9 

Проєкт втілюється Національне українське молодіжне об'єднання - НУМО  та Асоціація молодіжних центрів України на базі Донецького обласного дитячо-молодіжного центру за фінансової підтримки terre des hommes.

Проєкт прагне об'єднати українські молодіжні центри та молодіжні організації, в досягненні наступної мети: підтримати молодих людей, на яких вплинула війна, в заповненні освітніх прогалин, визначенні майбутніх професійних шляхів та відновленні простору для автономності.

За інформацією управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання  облдержадміністрації