портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Інформаційне повідомлення про проведення електронної консультації з громадськістю Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації

Опубліковано 13 грудня 2021 року, 14:13 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ Департаменту соціального захисту населення Донецької обласної державної адміністрації про проведення консультації з громадськістю у формі публічного громадського обговорення шляхом електронних консультацій стосовно проєкту розпорядження голови обласної державної адміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації «Про затвердження Регіональної програми підтримки та інтеграції внутрішньо переміщених осіб в Донецькій області на 2022-2023 роки»

Зміст матеріалів, винесених на обговорення: Проєкт розпорядження голови обласної державної адміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації «Про затвердження Регіональної програми підтримки та інтеграції внутрішньо переміщених осіб в Донецькій області на 2022-2023 роки».

Мета проведення консультацій з громадськістю: підвищення ролі громадянського суспільства у різних сферах діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування, впровадження реформ на підтримку ініціативи громадськості, а також налагодження ефективного діалогу та партнерських відносин органів державної влади, органів місцевого самоврядування з організаціями громадянського суспільства, передусім з питань забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб; розгляд пропозицій від громадськості.

Можливі наслідки проведення в життя рішення для різних соціальних груп населення та заінтересованих сторін: сприяння створенню умов для поліпшення життя внутрішньо переміщених осіб в Донецькій області.

Способи забезпечення участі в обговоренні: електронні консультації.

Строк подання пропозицій та зауважень: зауваження та пропозиції приймаються електронною та звичайною поштою протягом 15 календарних днів на адресу: м. Краматорськ, вул. Рум’янцева, буд. 16, Департамент соціального захисту населення Донецької обласної державної адміністрації, електронна адреса: [email protected].