портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Інформація щодо об’єктів малої приватизації

Опубліковано 29 липня 2021 року, 14:15

Регіональне відділення, як територіальний орган Фонду державного майна України, реалізує державну політику у сфері приватизації, оренди, оцінки, використання та відчуження державного майна тощо.

Одним із основних напрямків діяльності регіонального відділення є підготовка, продаж та. відповідно, забезпечення своєчасного надходження до Державного бюджету коштів, отриманих від продажу' об’єктів малої приватизації. Зокрема, на сьогоднішній день регіональне відділення здійснює продаж па електронних аукціонах об’єктів малої приватизації, а саме:

-соціально-культурного призначення - Клуб, за адресою: Донецька область, Нікольський р-н, с. Малинівка, вул. Центральна, 4а. що обліковується на балансі ПрАТ «Племінний завод «Малинівка». Аукціон в електронній торговій системі ProZorro.Продажі відбудеться 20.08.2021р., легальна інформація про об’єкт приватизації за посиланням: https://cutt.ly/TzNeFi6;

-соціально-культурного призначення - Дитячий оздоровчий табір «Лазурний», за адресою: Донецька область, Мангуптський район, с. Юр’ївка, вул. Набережна. 74. Аукціон в електронній торговій системі ProZorro.Продажі відбудеться 20.08.2021, детальна інформація про об’єкт приватизації за посиланням: http://surl.li/onmu;

- незавершеного будівництва - прибудований магазин до 75-квартирного житлового будинку №2, за адресою: 85772. Донецька обл., Волноваськии р-н, смт. Донське, вул. Кошового, 3-Б. Аукціон в електронній торговій системі ProZorro.Продажі відбудеться 20.08.2021р., детальна інформація гро об’єкт приватизації за посиланням: https://cutt.ly/Zkak5WW.