портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Кандидат у бригаду «Лють» Дмитро Шульга без вагань захищатиме та звільнятиме рідну землю від окупантів

Опубліковано 20 березня 2023 року, 11:22

Правоохоронець наразі служить у зведеному полку спеціального призначення «Сафарі» Нацполіції. Він готовий боротися з російськими загарбниками, щоб спільними зусиллями подолати ворога. 

У 2014 році після нападу росії Дмитро Шульга пішов служити в один із добровольчих підрозділів на базі органів внутрішніх справ. Згодом чоловік постійно їздив у відрядження на схід України в зону проведення Антитерористичної операції. З 2018 року працював у поліції діалогу.

Коли почалося повномасштабне вторгнення росії в Україну, Дмитро приїхав до місця дислокації свого підрозділу й одержав зброю. 

«Ми із колегами постійно заступали на блокпости у Києві та тримали оборону. Також допомагали евакуйовувати людей з Гостомеля, Бучі та Ірпеня. Коли війська рф відійшли від столиці та Київської області, я перейшов у полк спеціального призначення «Сафарі», аби продовжити оборону та захист України. Виконували бойові завдання на території Запорізької, Харківської та Донецької областей, також брав участь в обороні Бахмута й відбитті позицій,  захоплених ворогом», - розповів поліцейський.

Як зауважує Дмитро, він йде в «Лють», щоб захищати та звільняти наші території:

«Ми на рідній землі, це наша держава й вона має бути вільна та незалежна. А ті, хто прийшли до нас зі зброєю в руках, нехай остерігаються люті української нації. Також хочу, щоб моя сім’я, близькі та рідні мені люди перебували у безпеці. Мій обов’язок, як чоловіка та громадянина, захистити свою родину та українців. Тому я готовий боротися, щоб здолати ворога».

Читайте також:  Триває набір до лав «Гвардії наступу»: охочі приєднатися – робіть свій вибір уже сьогодні. Залишилося лише 2 тижні, щоб зробити свій остаточний вибір на користь боротьби та свободи. 

Нагадаємо,  Міністерство внутрішніх справ (МВС) на початку лютого розпочало набір військовослужбовців до “Гвардії наступу”. У рамках проєкту створено вісім штурмових бригад.

Джерело: сайт МВС України