портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Керівництво Донецької облдержадміністрації взяло участь у навчаннях щодо організації заходів із захисту населення

Опубліковано 06 жовтня 2021 року, 12:30

Навчання щодо організації заходів із захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій у мирний час та в особливий період відбулось у Краматорську за участі голови Донецької облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації Павла Кириленка, його заступниками, представниками районних державних адміністрацій, структурних підрозділів ОДА та ДСНС. 

Навчання спрямовані на підвищення рівня готовності органів управління та сил цивільного захисту Донецької області до виконання покладених на них завдань при виникненні надзвичайних ситуацій, пов’язаних із ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій мирного часу та в особливий період, а також вдосконалення навичок керівного складу органів управління та сил цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Донецької області та її ланок щодо захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій у мирний час та в особливий період.

«Вдосконалення знань і навичок у сфері цивільного захисту є запорукою успішного виконання завдань із забезпечення належного захисту населення і території області від надзвичайних ситуацій, особливо в контексті подій, що наразі відбуваються на сході України. Сьогоднішнє заняття не є завершальною ланкою в процесі підготовки посадових осіб області. До кінця року заплановано проведення подібного заняття з керівництвом і відповідними спеціалістами громад, що опікуються питаннями цивільного захисту на місцевому рівні», - зазначив Павло Кириленко.

Під час навчань були з’ясовані проблемні питання з виконання завдань в умовах ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій мирного часу та в особливий період, опрацьовано шляхи їх вирішення.