портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Керівництво Донецької ОДА зустрілось з делегацією представників офісу УВКБ ООН на сході України

Опубліковано 22 листопада 2018 року, 20:00 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

22 листопада відбулась зустріч першого заступника голови Донецької облдержадміністрації Євгена Вілінського та керівників структурних підрозділів ОДА з делегацією представників офісу УВКБ ООН на сході України. На заході обговорили питання свободи переміщення цивільних осіб на КПВВ, та деякі окремі питання, виявлені співробітниками УВКБ ООН під час візитів до населених пунктів на лінії зіткнення.

Відповідно до розроблених схем, кожний з КПВВ буде облаштовано збірно-розбірними конструкціями відкритого типу (навіси над модулями ДПСУ, навіси над пішохідними доріжками, навіси для проведення поглибленого догляду транспортних засобів), збірно-розбірними конструкціями закритого типу (зали очікування) – які буде обладнано інформаційними стендами з друкованою продукцією, телевізорами, кондиціонерами, тепловими завісами, електричними обігрівачами та санітарним модулями.

За словами першого заступника голови Донецької облдержадміністрації, на кожному з КПВВ проведений певний ряд робіт.

«На КПВВ «Новотроїцьке» завершено роботи з планування земельних ділянок для розміщення конструкцій закритого типу, монтаж яких знаходиться на завершальній стадії. На вже підготовлених земельних ділянках триває монтаж збірно-розбірних конструкцій відкритого типу. Проведено роботи з монтажу санітарних модулів та їх підключення до водопровідно-каналізаційної мережі», – зауважив Євген Вілінський.

За його словами, на КПВВ «Гнутове» пробурено та облаштовано водяну свердловину, тривають роботи з формування ділянок для встановлення збірно-розбірних конструкцій відкритого типу. Завершені роботи з підготовки ділянки для встановлення збірно-розбірних конструкцій закритого типу (залу очікування), 17 листопада цього року розпочато роботи з їх монтажу. На КПВВ «Майорське» тривають роботи з планування земельних ділянок для встановлення збірно-розбірних конструкцій закритого та відкритого типу.