портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Керівництво Донецької ОДА зустрілось з делегацією ЮНІСЕФ

Опубліковано 17 березня 2017 року, 17:22

Сьогодні у Краматорську відбулася зустріч представників Донецької облдержадміністрації та делегації ЮНІСЕФ. На зустрічі були обговорені питання поточної ситуації в регіоні, в тому числі надання гуманітарної допомоги, а також співпраця ЮНІСЕФ та Донецької облдержадміністрації у 2017 році.

«Ми вже маємо успішний досвід співпраці, і даний візит – ще одна ознака успішного співробітництва. Нажаль, ситуація в нас така, що потребує подальшої допомоги – як гуманітарної, так і в плані розбудови. Продовжуються бойові дії, гинуть люди, і на прикладі Авдіївки ви напевно бачите, що допомогу треба не скорочувати, а навпаки збільшувати. На підконтрольній українській владі території ми спрямували багато проектів, спрямовані на розвиток молоді. Сподіваюсь, що й надалі наша співпраця з ЮНІСЕФ буде такою ж плідною», - наголосив перший заступник керівника Донецької облдержадміністрації Євген Вілінський.

«Я чітко знаю, що багато роботи не було б ефективною без участі Донецької облдержадміністрації. Ті школи та результати роботи, безперечно, порадували нас. Ми будемо й надалі підтримувати Україну у спільних програмах. Наразі ми на порозі нової програми з урядом, ведуться обговорення, до яких залучено багато інституцій. Ми відвідали постраждалі від бойових дій міста, тому розуміємо, що питання водопостачання продовжують бути актуальними», - відмітила голова Зонального Офісу ЮНІСЕФ у Краматорську Фатіма Яндієва.

Сторони домовилися про співпрацю та рівні вже існуючих програм.

ЮНІСЕФ ЮНІСЕФ1 ЮНІСЕФ2

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Інші новини за темою