портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Конкурс на зайняття посади директора комунальної установи «Донецький обласний центр соціально-психологічної допомоги»

Опубліковано 02 лютого 2022 року, 15:13 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Правові підстави проведення конкурсу: відповідно до частини 2 статті 13 Закону України «Про соціальні послуги», постанови Кабінету Міністрів України від 03 березня 2020 року № 200 «Про затвердження Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника надавача соціальних послуг державного/комунального сектору», розпорядження голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 02 лютого 2022 року № 122/5-22 «Про проведення конкурсу на зайняття посади директора комунальної установи «Донецький обласний центр соціально-психологічної допомоги» оголошується конкурс на зайняття посади директора комунальної установи «Донецький обласний центр соціально-психологічної допомоги».

Найменування та місцезнаходження комунальної установи «Донецький обласний центр соціально-психологічної допомоги»:

Юридична адреса: 84206, Донецька обл., м. Дружківка,

вулиця Машинобудівників, буд. 64.

Основні напрями діяльності комунальної установи «Донецький обласний центр соціально-психологічної допомоги»: 

надання соціальних послуг особам, які внаслідок стихійного лиха, збройних конфліктів, домашнього насильства та насильства за ознакою статі, торгівлі людьми або реальної загрози їх вчинення перебувають у складних життєвих обставинах і не можуть самостійно їх подолати, надання притулку, кризового та екстреного втручання, консультування, особам, які перебувають у складних життєвих обставинах, що сприятиме якнайшвидшому їх поверненню до нормальних умов життєдіяльності.

Найменування посади та умови оплати праці:

Заробітна плата директора комунальної установи «Донецький обласний центр соціально-психологічної допомоги» встановлюється в розмірі, що визначається на підставі наказу Міністерства соціальної політики України від 18.05.2015 № 526 «Про умови оплати праці працівників закладів соціального захисту дітей, закладів соціального обслуговування, закладів соціальної підтримки сімей, дітей та молоді і центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді», зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 25 травня 2015 р. за № 597/27042, постанови Кабінету Міністрів України від 20 січня 2021 № 29 «Деякі питання оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери».

Для участі в конкурсі претендент особисто подає та /або надсилає електронною поштою такі документи:

  • заява про участь у конкурсі за визначеною формою, що додається;
  • належним чином завірені копії документа, що посвідчує особу, документа про освіту, трудової книжки або інших документів, що засвідчують досвід роботи;
  • автобіографію та /або резюме (за вибором учасника конкурсу);
  • мотиваційний лист, складений у довільній формі;
  • довідка про відсутність судимості;
  • перспективний план розвитку комунальної установи «Донецький обласний центр соціально-психологічної допомоги».
  • документ про повну загальну середню освіту за умови, що такий документ підтверджує вивчення особою української мови як навчального предмета (дисципліни), або державний сертифікат про рівень володіння державною мовою, що видається Національною комісією зі стандартів державної мови відповідно до Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної».
  • Крім зазначених документів, претендент може додатково подавати документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності, репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).
  • У разі подання заяви та документів лише електронною поштою претендент до проходження перевірки на знання норм відповідного законодавства України додатково подає власноручно підписану заяву


  • Претенденти не допускається до участі в конкурсі у разі
  • неподання ними повного пакета документів;
  • невідповідності кваліфікаційним вимогам, визначеним Довідником кваліфікаційних характеристик професій працівників «Випуск 80 «Соціальні послуги», затвердженим наказом Міністерства соціальної політики від 29 березня 2017 року № 518.
  • наявності не знятої або не погашеної в установленому законом порядку судимості, заборони займати відповідні посади або займатися певними видами діяльності.

Кваліфікаційні вимоги до претендентів: 

визначено Довідником кваліфікаційних характеристик професій працівників «Випуск 80 «Соціальні послуги», затвердженим наказом Мінсоцполітики від 29 березня 2017 року № 518.

Вища освіта другого рівня за ступенем магістра та спеціальністю відповідної галузі знань; стаж роботи у відповідній сфері діяльності на керівних посадах нижчого рівня – не менше ніж 5 років.

Переможець конкурсу визначається за результатами:

перевірки на знання законодавства України Закон України «Про соціальні послуги», інші нормативно-правові акти у сфері надання соціальних послуг, державних стандартів надання соціальних послуг;

оцінювання презентації викладеної державною мовою перспективного плану розвитку надавача соціальних послуг комунальної установи «Донецький обласний центр соціально-психологічної допомоги» відповідей на запитання членів конкурсної комісії щодо проведеної зазначеної презентації.

Документи від претендентів приймаються за адресою:

м. Краматорськ, вул. Богдана Хмельницького, 6. (4 поверх права сторона приміщення), Електронна адреса: [email protected] з 08.00 години до 17.00 (обідня перерва 12.00 до 13.00) з 02 лютого 2022 року по 16 лютого 2022 року.

Дата та місце проведення конкурсу буде повідомлено додатково шляхом розміщення відповідної інформації на офіційному вебсайті облдержадміністрації.

Відповідальна особа за надання інформації з питань проведення конкурсу та прийняття документів – головний спеціаліст –юрисконсульт управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької обласної державної адміністрації, Чечеба Інна, телефон для довідок 06264 7-02-15