портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Мешканців окупованих територій привітали з Днем державного прапора України

Опубліковано 23 серпня 2018 року, 17:19

Сьогодні в Авдіївці пройшов запуск в сторону окупованих територій найбільшого на території проведення Операції об'єднаних сил державного прапора. Його площа становить 120 квадратних метрів. Гроші на виготовлення синьо-жовтого прапора збирали волонтери, а пошила його мешканка Бахмута Ангеліна Шостак. В урочистостях взяв участь заступник голови Донецької облдержадміністрації Ігор Стокоз.

«Україна святкує День державного прапора, і ми привітаємо українців, які чекають на звісточку на окупованих територіях. Люди чекають на цей прапор, і він найбільший за всю історію наших запусків. Вітер на висоті сягає 10 км на годину, тому прапор швидко долетить до Донецька. Саме такі свята свідчать про те, наскільки важливі для нас державні символи, тому ми просто зобов′язані звільнити окуповані території», - наголосив Ігор Стокоз.

Нагадаємо, увечері 22 серпня прапор привезли до Краматорська, звідки автоколона для проведення акції рушила сьогодні в бік Авдіївки, щоб запустити прапор в сторону окупованих територій.

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації