портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Міжнародний форум «Кібербезпека – захистимо бізнес, захистимо державу»

Опубліковано 28 жовтня 2021 року, 09:45

Торгово-промислова палата України, Комітет з електронних комунікацій, Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації України, за підтримки Ради національної безпеки і оборони України, Департаменту кіберполіції національної поліції України, проводять Міжнародний форум «Кібербезпека – захистимо бізнес, захистимо державу», Виставку «КІБЕРБЕЗПЕКА»  2 листопада 2021 року Форум і виставка стали  політичним і технологічним  фундаментом Місяця  кібербезпеки. Проведення  Місяця  кібербезпеки включено  до  основних  заходів  стратегії  кібербезпеки України «Безпечний кіберпростір –запорука успішного розвитку країни» ̧ яка затверджена Указом Президента України від 26 серпня 2021 року No 447/2021. Ці заходи проводяться четвертий рік поспіль з очікуванням в цьому році понад 1000 учасників і понад 50 експертів і експонентів  і  включають треки,  присвячені  політичним,  технічним,  організаційним  і просвітницьким темам. 

Форум – це  фактично  Національний  майданчик,  що  збирає  разом  політиків,  керівників підприємств,  керівників  юридичних  служб  і  професіоналів уобласті  кібербезпеки,  щоб обговорити найостанніші тенденції та загрози в сфері кібербезпеки. Наскільки надійною є кібербезпека у державі? Чи захищені ми від кіберзагроз? Які уроки винесли після масштабних кібератак влада та   бізнес? Кращі національні та міжнародні практики кіберзахисту, нова парадигма  державно-приватного  партнерства    як  основа  реалізації  положень  «Стратегії кібербезпеки в Україні», ці та інші питання будуть розглянуті під час його роботи. Формат проведення  заходу  передбачає  онлайн-трансляцію  за  участі  дипломатичних  місій  та представництв торгових місій ТПП України за кордоном. Демо-зона  Форуму  стане  унікальним  майданчиком  для  бізнес-промоцій  та  налагодження ділових контактів.

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі Міжнародного Форуму, що відбудеться 2 листопада 2021 в місті Києві, вул. Велика Житомирська 33. Початок роботи о 10:00 Форум  проводиться з урахуванням коронавірусних вимог, тому Кількість місць обмежена, а участь в його роботі можлива в режимі онлайн. 

 РЕЄСТРАЦІЯ