портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Молодь Донеччини вчилася критично мислити

Опубліковано 28 листопада 2018 року, 14:00 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання

Критичне мислення займає друге місце в ТОР- 10 компетенцій майбутнього! Сучасний світ вимагає від людини розвитку цієї навички, бо без неї не можливо орієнтуватися в безперервному інформаційному потоці сьогодення.

Саме тому цій темі була присвячена друга зустріч учасників проекту «7 Вершин», яка відбулась з 23-25 в м. Святогірськ. Учасники не тільки познайомились з поняттям критичного мислення, а й опанували  методики з його розвитку, дізнались про помилки та викривлення нашого мислення, а на завершення змогли опанувати інтелектуальну гру «Дебати», як інструмент розвитку критичного мислення,  та спробували свої сили в ній, під час турніру. В зустрічі прийняли участь 22 учасника з 9 населених пунктів Донецької області.

Метою проекту "7 Вершин" є розвиток організаційних здібностей активної молоді Донеччини віком від 15 до 17 років. Цього року організатори заходу вирішили зфокусувалися на компетенціях майбутнього, бо в сучасному світі без розвитку цих навичок дуже складно бути дійсно продуктивним.

Організаторами заходу виступив КПНЗ "Донецький обласний дитячо-молодіжний центр" за підтримки департаменту сім'ї, молоді та спорту Донецької ОДА.