портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Молодь Донеччини взяла участь у молодіжному форумі «ΜRPLS: Мріяполіс - Відбудовуємо Україну разом: сила цифрових технологій»

Опубліковано 20 серпня 2024 року, 12:02 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

З 16 по 18 серпня в м. Івано-Франківськ відбувся молодіжний форум «ΜRPLS: Мріяполіс - Відбудовуємо Україну разом: сила цифрових технологій».

Захід зібрав активну молодь Чернігівщини, Полтавщини, Дніпропетровщини і Донеччини.

Мета цьогорічного форуму - сприяти розвитку цифрових компетенцій та навичок молоді України та надихнути молодь на використання цифрових технологій для створення кращого майбутнього для себе, своїх громад та України.

14 представників активної молоді Донеччини стали учасниками заходу. 

Під час заходу учасники говорили про: 

- дизайн мислення

- успішні кейси застосування ІТ-інструментів у громадській діяльності

- особливості застосування цифрових інструментів для молоді

- кібербезпеку та критичне мислення

- меми як інструмент цифрової комунікації

- цифрові інструменти для фандрейзингу та ведення бізнесу.

Молодь класно та драйвово проводила вечори, багато спілкувалася, обмінювалася досвідом та ідеями. Отримали крутий новий досвід та поділилися своїм.

Молодіжний форум «MRPLS: МРІЯПОЛІС» відбувся в межах ініціативи зі створення центрів життєстійкості «Місце сили», що впроваджує ГО «Клуб рибалок України» за підтримки UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні, та UNDP, Програми розвитку ООН в Україні.