портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На базі «Перлини Донеччини» пройшла спеціальна курсова підготовка вихователів

Опубліковано 12 травня 2021 року, 15:31 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Спеціальну курсову підготовку кандидатів на посаду вихователів у формі інтерактивного семінару «ІНТЕНСИВ ПЛЮС» провело комунальне підприємство  «Обласний дитячо-молодіжній санаторно-оздоровчий комплекс «Перлина Донеччини» з 28 квітня по 10 травня.

Захід охопив 94 учасника.

На семінарі розглядалися оновлені програми виховної роботи комплексу, програма психологічного супроводу. За допомогою проєктної майстерні розглянуто новації педагогічних технологій та творчості тощо.

З метою якісного підбору кадрів на посаду вихователів було передбачено виконання творчих завдань та підготовки презентації на тему: «Педагогічна ідея, як проєктний табір», за підсумком якого були визначено 35 кращих проєктів з 94 заявлених.

В роботі проєктної майстерні взяли участь вихованці комплексу, які продемонстрували свої проєкти: «Клуб волонтерів», «Ранкова гімнастика в стилі ЙОГА», «Шедевр за 20 хвилин», «Програмуємо комп’ютерні ігри».

Крім цього, питання безпечного та комфортного перебування дітей в комплексі були висвітлені в юридичному практикумі «Правові основи роботи вихователя».