портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На форумі «Наука. Бізнес. Інновації» презентували новий сайт Донецької ОДА

Опубліковано 15 листопада 2018 року, 16:00 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Сьогодні у Краматорську під час першої панельної дискусії «Відкритий регіон як драйвер розвитку країни» заступник голови Донецької ОДА Ігор Стокоз розповів про новий сайт облдержадміністрації, який було створено за підтримки Програми відновлення та розбудови миру, ПРООН в Україні.

Над проектом працювала Компанія «KitSoft», яка успішно займається створенням веб-сайтів та порталів урядових організацій, міністерств, міжнародних організацій. Розробка сайту тривала понад 3 місяці.

При підготовці технічного завдання та макету сайту розробники спільно зі спеціалістами ДонОДА та ПРООН намагалися врахувати всі недоліки двох попередніх сайтів, запровадити нові зручні електронні сервіси та інноваційні підходи до оприлюднення інформації.

Новий сайт має сучасний дизайн, з розширеним функціоналом для різних категорій користувачів, що відповідає сучасним технологіям, тенденціям і вимогам до сайтів органів державної влади. Також сайт має зрозумілу адміністративну панель для повного і часткового управління системою. Повноцінна реалізація розмежування прав доступу, відстеження і протоколювання дій користувачів. Забезпечено доступність веб-контенту для широкого кола користувачів, сайт адаптований до потреб людей з порушенням зору.

«Основна і головна конкурентна перевага – це індивідуальний підхід до розробки сайту, що дало можливість врахувати всі моменти, побажання та пропозиції замовника, тобто наші. Головне, що ми намагались зробити – створити новий портал для мешканців Донецької області, враховуючи всі особливості нашого регіону. Саме тому, зараз, ми відкриті до зауважень до пропозицій з вашого боку для того, щоб створити дійсно корисний ресурс. Ми завжди готові до співпраці та конструктивної критики», - зазначив Ігор Стокоз.

Також він подякував всім міжнародним партнерам за постійну підтримку та допомогу області та зазначив, що Донецька ОДА сподівається, що продовжить співпрацю з ПРООН у напрямку розвитку інформаційного простору області.