портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Наказ управління культури і туризму про затвердження Порядку проведення перевірок достовірності інформації

Опубліковано 23 березня 2023 року, 13:12 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

Про затвердження Порядку проведення перевірок достовірності інформації, зазначеної в конкурсній пропозиції стосовно провадження пошукової та дослідницької діяльності з увічнення пам’яті воїнів, які брали участь у захисті України у роки Другої світової війни та під час проведення антитерористичної операції

Відповідно до пункту 11 Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених громадськими організаціями та творчими спілками, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2011 року № 1049, з метою забезпечення об’єктивного проведення обласних конкурсів з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільствадля виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка стосовно провадження пошукової та дослідницької діяльності з увічнення пам’яті воїнів, які брали участь у захисті України у роки Другої світової війни та під час проведення антитерористичної операції

н а к а з у ю:

1. Затвердити Порядок проведення перевірок достовірності інформації, зазначеної в конкурсній пропозиції стосовно провадження пошукової та дослідницької діяльності з увічнення пам’яті воїнів, які брали участь у захисті України у роки Другої світової війни та під час проведення антитерористичної операції, що додається.

2. Головному спеціалісту – юрисконсульту управління культури і туризму Донецької обласної державної адміністрації (Антону ПЕТІНУ) забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції в установленому законодавством порядку.

3. Головному-спеціалісту відділу з питань туризму, курортів та охорони культурної спадщини управління культури і туризму Донецької обласної державної адміністрації (Юлії ЛІТВІНОВІЙ) забезпечити офіційне оприлюднення цього наказу на офіційному вебсайті Донецької обласної державної адміністрації.

4. Цей наказ набирає чинності з дня його офційного оприлюднення.

5. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Начальник управління

культури і туризму Донецької

обласної державної адміністрації Вікторія ТОЧЕНА

Додаток: