портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Напередодні різдвяно-новорічних свят в Донецькому обласному центрі технічної творчості дітей та юнацтва розпочала роботу «Техномайстерня Святого Миколая»

Опубліковано 05 грудня 2023 року, 16:57 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Напередодні різдвяно-новорічних свят у Донецькому обласному центрі технічної творчості дітей та юнацтва розпочала роботу «Техномайстерня Святого Миколая». 

У межах роботи техномайстерні педагогами центру заплановано проведення низки заходів для учнів закладів освіти області на базі освітніх локацій у м. Дніпро. На базі хабу «Наш Краматорськ» та «МиРазом» для дітей організовано майстер-класи з виготовлення різдвяного гнома, святкової ялинки та вітальних листівок. Під час майстер-класів у волонтерському центрі «РозГі» та на  базі освітньої локації Курахівської ТГ учасники заходів, використовуючи вторинну сировину, створюватимуть казковий персонаж у вигляді веселого ведмедика з солодким сюрпризом. 

Не залишаться без уваги і діти, що залишилися на території Слов’янської громади. Упродовж творчих майстер-класів вони виготовлятимуть об’ємні сніжинки, новорічні прикраси, малюватимуть різдвяні сюжети. А під час розважальних програм братимуть участь у рухливих іграх, демонструватимуть свою кмітливість, розгадуючи загадки і виконуючи творчі завдання. 

Вихованці гуртка «Дитяча анімація» під керівництвом Євгенії Феофанової, які займаються на базі волонтерської організації «Промінь сонця» у м. Тернопіль, створили анімаційний фільм «Листи Святому Миколаю». У своїх листах діти просять у Миколая миру, янголів-охоронців для захисників і вірять в те, що якщо загадати бажання і щиро попросити – Миколай його обов’язково виконає! 

Вітаємо всіх дітей зі святом Святого Миколая і бажаємо мирного щасливого дитинства! Нехай їхні мрії та бажання завжди здійснюються!

https://www.youtube.com/watch?v=6HZlsoFYKpA&t=1s