портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Нові знання, навички та мотивація: ветерани Донеччини отримали підтримку на шляху до успішної кар'єри

Опубліковано 25 червня 2024 року, 18:01 , Донецький обласний центр зайнятості

З 10 по 24 червня 2024 року в рамках проєкту "Плануй! Розвивайся! Знаходь!" фахівці служби зайнятості Донеччини проводили декаду кар'єри "Компас кар'єрних можливостей". Ініціатива була спрямована на надання військовослужбовцям та ветеранам підтримки та інструментів, необхідних для успішного повернення до цивільного життя і роботи.

Протягом декади кар'єри відбулось близько 30 заходів з участю майже 350 осіб. Учасники проєкту брали участь у різноманітних заходах: майстер-класах з написання резюме та супровідного листа, тренінгах з підготовки до співбесіди тощо. Особливу увагу приділяли практичним заняттям, на яких учасники отримували конкретні інструменти для успішного просування у пошуку роботи, можливості започаткування власної справи. Деякі учасники зацікавилися пропозицією щодо послуг з професійного навчання, участі у суспільно корисних роботах.

Перехід зі служби у цивільне життя може бути стресовим, тому психологічна підтримка була надзвичайно важливою. Учасники отримали корисні поради та рекомендації, які допоможуть їм подолати стрес, невпевненість та підвищити самооцінку.

Завдяки декаді кар'єри "Компас кар'єрних можливостей" учасники не лише збагатилися новими знаннями та навичками, а й збільшили свою мотивацію до подальших кроків у цивільному житті. Вони тепер краще підготовлені до нових викликів та можливостей, які може надати їм ринок праці.

Докладно про постуги служби зайнятості для ветеранів тут: https://www.dcz.gov.ua/other/veteran 

Call-центр Донецького обласного центру зайнятості: 0-800-33-61-67.