портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Оголошення про проведення обласного конкурсу «Найкращі практики громадського бюджету» у 2020 році

Опубліковано 20 жовтня 2020 року, 15:15

На виконання розпорядження голови Донецької обласної державної адміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 28 серпня 2020 року № 945/5-20 «Про затвердження Порядку проведення обласного конкурсу «Найкращі практики громадського бюджету» у 2020 році, зареєстрованого Східним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції(м. Харків) в державному реєстрі нормативно-правових актів 17 вересня 2020 року за № 132/132, управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Донецької обласної державної адміністрації (м. Краматорськ, вул. Олекси Тихого, 6) оголошує про проведення обласного конкурсу «Найкращі практики громадського бюджету» у 2020 році (далі - Конкурс).

Метою Конкурсу є сприяння зростанню громадської активності шляхом популяризації участі громадян у вирішенні питань розподілу коштів місцевих бюджетів та відзначення найкращих практик громадських ініціатив, реалізованих у рамках бюджету громадської участі (громадського бюджету).

Учасники Конкурсу: органи місцевого самоврядування Донецької області, які реалізовували протягом поточного року проєкти в рамках бюджету громадської участі (громадського бюджету).

Конкурсна пропозиція повинна містити:

заяву на участь у Конкурсі за формою (додається);

опис проєкту, який реалізовано в рамках бюджету громадської участі (громадського бюджету) протягом поточного року (далі – Проєкт);

фото-, відеоматеріали, які підтверджують реалізацію Проєкту;

згоду автора Проєкту на участь його Проєкту у Конкурсі.

Документи мають бути пронумеровані, підписані уповноваженою особою та скріплені печаткою, викладені державною мовою. Документи подаються конкурсній комісії в електронній формі (форматі PDF).

Заяви, подані з неповним переліком документів, не реєструються та повертаються учасникам Конкурсу із зазначенням підстав для їх повернення.

У разі усунення виявлених недоліків, учасник Конкурсу до закінчення кінцевого терміну подання документів має право подати її повторно.

Учасники Конкурсу забезпечують повноту і достовірність відомостей, що містяться в документах, поданих до конкурсної комісії.

Місце проведення Конкурсу: м. Краматорськ, вул. Олекси Тихого, буд. 6. Про дату та час засідання конкурсної комісії буде повідомлено додатково.

Критеріями визначення переможців Конкурсу є:

1) ефективність Проєкту (досягнення кращих результатів з меншими витратами);

2) результати реалізації Проєкту;

3) сталість результатів (наслідки реалізації проєкту будуть актуальними ще протягом тривалого часу).

Конкурсні пропозиції приймаються з дня опублікування оголошення до 01 грудня 2020 року за електронною адресою: 00237@dn.gov.ua, з позначкою «Конкурс».

Довідкову інформацію з питань проведення Конкурсу можна отримати за телефоном: (099) 470-78-35.


Додаткові матеріали: