портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Оголошено прийом заявок на конкурс мінігрантів для молодіжних команд «DIY Community».

Опубліковано 30 вересня 2024 року, 18:50 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Громадська організація «Країна розвитку» презентувала конкурс мінігрантів «DIY Community» для громад Донецької області. Участь у презентації взяли понад 60 представників активної молоді Донеччини.

Метою проєкту є посилення участі молоді та розбудова потенціалу молодіжних об’єднань у Донецькій області. Проєкт є частиною програми «Посилення впровадження Молодіжної політики в м. Кривий Ріг, громадах Дніпропетровської та Донецької областей», який реалізує громадська організація «ЗАХОДИ» у партнерстві з громадською організацією «Країна розвитку» за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

Конкурс заявок спрямований на підтримку проєктних ініціатив щодо покращення соціальної згуртованості, активізації молоді для створення позитивних змін, які будуть реалізовані у співпраці з молодіжними радами, молодіжними центрами та просторами, молодіжними організаціями громад Донецької області.

Для участі у конкурсі учасники повинні розробити та подати пропозиції проєктної діяльності, очікувані результати якої спрямовані на підтримку молоді громад Донецької області через розвиток м’яких навичок (soft skills) та навичок саморозвитку (self skills)

Запропонована діяльність має бути ініційованою та реалізуватися командою у складі 4 молодих осіб віком від 14 до 24 років (активна молодь, представники молодіжних рад, представники молодіжних центрів та просторів Донецької області, або тих, які виїхали, та хочуть реалізувати ініціативи для молоді Донецької області, що знаходиться в Дніпропетровській області) та одного представника партнерської громадської організації, діяльність якої спрямована на роботу з молоддю.

Зареєструватися для участі у конкурсі можна за посиланням https://ee-eu.kobotoolbox.org/x/inVl4Ph9