портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

ООН оголошує конкурс бізнес-грантів на сході України

Опубліковано 16 вересня 2019 року, 11:56 , Департамент інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин облдержадміністрації

До уваги підприємців та бажаючих розпочати свій бізнес!!!

Програма ООН із відновлення та розбудови миру за підтримки Європейського Союзу оголошує конкурс малих бізнес-грантів на відкриття, відновлення та розширення мікро, малих та середніх підприємств на підконтрольних уряду України територіях Луганської та Донецької областей, та в районах Запорізької області уздовж узбережжя Азовського моря.

З метою системного та сталого розвитку економіки регіонів, грантова підтримка надаватиметься для реалізації бізнес-проектів в таких секторах:

1.Виготовлення кераміки;

2.Текстильна промисловість;

3.Індустрія гостинності (в т. ч. готельно-ресторанний сектор, індустрія розваг та відпочинку);

4.Виробництво харчових продуктів;

5.Зернові та олійні культури;

6.;Молочні продукти та яловичина;

7.Домашня птиця та яйця.

Максимальна сума одного гранту - до 6,5 тис. євро;в гривневому еквіваленті. Підприємці, які отримають грант, мають зробити власний внесок у реалізацію бізнес-плану (у грошовій чи іншій формі, наприклад, безоплатною працею, наданням обладнання, приміщення тощо) у розмірі не менше 25% від вартості проекту.

Більш детальна інформація про конкурс та його вимоги, рекомендації з підготовки бізнес-планів та інструкція з подачі онлайн заявки розміщені Посібнику з підготовки та подання заявок на участь у конкурсі.

Заявки потрібно подавати ВИКЛЮЧНО через онлайн систему прийому заявок за посиланням www.grant.ccc-tck.org.ua. Заявка заповнюється і подається українською або російською мовами.

Кінцевий термін подання заявок: до 23:59 (за київським часом) 1 жовтня 2019 року.

Для отримання додаткової інформації щодо умов конкурсу та процедури подачі заявок запрошуємо звертатися до Творчого центру ТЦК електронною поштою [email protected], або за телефоном 0 (800) 406 411.