портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Павло Кириленко: Питання прийдешньої зими обговорили з представниками міжнародних організацій

Опубліковано 03 вересня 2022 року, 17:17

Питання прийдешньої зими на Донеччині обговорили із представниками міжнародних організацій, повідомляє  начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

- Наші партнери з ООН та її профільних підрозділів, з USAID, Міжнародного комітету Червоного хреста, Міжнародної організації з міграції та організації «Людина в біді» мають рішучий намір підтримати нас у цю зиму — найтяжчу за всі роки незалежності, - зазначає очільник області. - Розповів, що для нас зараз ключовими є три питання: забезпечення гідних умов життя для тих, хто залишиться в області; забезпечити роботу органів державної влади в евакуації та підтримувати переселенців з Донеччини, які оселилися в інших регіонах України.

Перед областю стоять серйозні виклики в контексті постачання муніципальних послуг: передусім опалення, а також електрики, води та газу. Ми з урядом системно працюємо над вирішенням цих проблем, однак підтримка міжнародних організацій може значно прискорити процес. Вірю, що разом ми успішно подолаємо всі труднощі. 

- На жаль, в силу воєнної ситуації в області і кількості задач, які потрібно вирішувати щоденно, останнім часом маю небагато зустрічей з нашими міжнародними партнерами, - додає Павло Кириленко. - Але від цього не є меншою моя їм вдячність - за підтримку України і Донеччини зокрема. Усі ми працюємо на нашу спільну перемогу, намагаючись якомога повніше захистити й зберегти життя наших людей. Дякую міжнародникам за те, що вони завжди поруч із нами на цьому шляху.

Інші новини за темою