портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Павло Жебрівський з робочим візитом відвідав Великоновосілківський район

Опубліковано 11 березня 2017 року, 18:55

Голова Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський з робочим візитом відвідав Великоновосілківський район. Очільника області зустріла голова Великоновосілківської райдержадміністрації Ганна Кравченко.

У залі засідань районної ради голова Донецької ОДА Павло Жебрівський спільно з головою Великоновосілківської РДА Ганною Кравченко провели зустріч з активом району - начальниками відділів, структурних підрозділів РДА, головами селищної та сільських рад, директорами загальноосвітніх шкіл району, депутатами районної ради, керівниками сільськогосподарських підприємств, керівниками установ та організацій району.

Під час зустрічі обговорили  питання щодо інфраструктурних проектів району, які планується реалізовувати у 2017 році, роботи з об’єднання спроможних територіальних громад, направлення кандидатів для стажування за кордоном з питань об’єднання спроможних територіальних громад; створення соціального «Прозорого офісу»; проведення інвентаризації всіх земель району, взяття їх на облік і проведення оцінки; створення полігону твердих побутових відходів. Також доповіли про виконану роботу керівники територіальних підрозділів Пенсійного фонду, відділу освіти, соціального захисту населення та поліції. Зустріч проводилася у форматі діалогу, який дозволив детально обговорити та визначити перспективні питання життєдіяльності району.

Після зустрічі з активом району Павло Жебрівський провів особистий прийом громадян, відвідав культурно-дозвіллєвий інформаційний центр Великоновосілківської центральної районної бібліотеки, який відкрито після проведення ремонтних робіт за рахунок коштів Міжнародної організації з міграції в Україні та за підтримки Уряду Японії.

Після цього очільник області відвідав Великоновосілківський центр соціально-психологічної реабілітації дітей з метою ознайомлення з роботою.

Протягом 2016 року за рахунок коштів обласного та місцевого бюджетів в центрі проведено капітальний ремонт їдальні та карантинних кімнат, ізолятора. Придбано новий опалювальний котел. Рішенням районної ради в березні поточного року виділені кошти для проведення капітального ремонту будівлі центру та для проведення поточного ремонту системи опалення.

Також відвідана Комарська ЗОШ І-ІІІ ступенів, в якій за рахунок коштів районного бюджету проведено капітальний ремонт (термореновація) будівлі.

IMG_5619 IMG_5629 (1) IMG_5630 IMG_5638 IMG_5683 (1) IMG_5712 (1) IMG_5750 IMG_5753 (1)

Департамент інформаційної та внутрішньої

політики облдержадміністрації 

Інші новини за темою