портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Павло Жебрівський зустрівся з чеськими та словацькими журналістами

Опубліковано 12 жовтня 2016 року, 19:56

Делегація чеських та словацьких журналістів відвідала цими днями Донеччину. Сьогодні іноземні медійники мали нагоду поспілкуватися з головою Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павлом Жебрівським.

Насамперед представників ЗМІ цікавило, як швидко на Донеччині буде мир, потреби в інвестиціях для відновлення зруйнованих бойовими діями територій, а також те, як сьогодні живуть мешканці прифронтової зони та окупованих територій.

Павло Жебрівський подякував міжнародним ЗМІ за увагу до Донеччини, а також подякував через ці ЗМІ представникам міжнародних організацій, які сьогодні активно долучаються до відновлення Донеччини, допомагаючи кредитами, грантами та іншими інвестиційними проектами.

«Дуже приємно бачити тут представників Чехії і Словаччини разом. Колись вони жили в одній державі. А зараз ніхто із них не вважає себе старшим братом і не намагається нав’язати один одному своє уявлення про світ. Вірю, що скоро і в Україні запанує мир. Але для цього нам потрібна підтримка міжнародної спільноти. Лише тиск усього світу, подальші економічні санкції допоможуть поставити на місце російського агресора», - наголосив Павло Жебрівський.

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Інші новини за темою