портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Павло Жебрівський зустрівся з ветеранами АТО

Опубліковано 14 березня 2017 року, 17:21

Під час зустрічі з ветеранами антитерористичної операції голова Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський закликав ветеранів проходити стажування та працювати в органах державної влади, очолювати об’єднані територіальні громади, ставати депутатами місцевих рад.

За словами Павла Жебрівського більше 100 тисяч добровольців з усієї України брали участь у антитерористичній операції починаючи з 2014 року. Очільник Донецької ОДА вважає, що ці люди можуть створити потужну патріотичну силу, яка буде працювати на користь держави. «Три токи тому ми вже зробили перший крок на шляху до незалежності України. Тепер ми маємо створити у області комфортні умови для життя людей. А для цього нам потрібні цілеспрямовані патріотичні молоді люди, які готові зреалізувати себе на державній службі», - заявив Павло Жебрівський.

Голова Донецької ОДА зауважив, що область потребує багато кваліфікованих спеціалістів. Для створення цього ресурсу область готова направляти ветеранів АТО на стажування до країн східної Європи та надавати колишнім добровольцям необхідний досвід для роботи на державній службі в адміністраціях різних рівнів.

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Інші новини за темою