портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Понад тисяча осіб взяли участь у тестуванні з фізики в рамках ЗНО-2020 на Донеччині

Опубліковано 02 липня 2020 року, 15:03

Понад тисяча осіб взяли участь у тестуванні зовнішнього незалежного оцінювання з фізики в 7 підготовлених пунктах, розташованих у Краматорську та Маріуполі. 

Із 1449 зареєстрованих осіб узяли участь у сьогоднішньому тестуванні 1120 осіб (77,3%). Із них – 9, які проживають на тимчасово окупованій території. Для зручності дітей з віддалених населених пунктів було організовано підвезення автобусами до пунктів тестування. Всього цією можливістю скористались 390 осіб.

«Наразі продовжується реєстрація учнів для участі у додатковій сесії оцінювання. Скоріш за все, вона буде продовжена, адже через карантинні заходи та складнощі з перетином лінії розмежування не всі учні з окупованих територій зможуть взяти участь у ЗНО під час основної сесії», - зазначила заступник голови Донецької ОДА Юлія Костюніна під час  моніторингу організації проведення зовнішнього незалежного оцінювання, дотримання реалізації протиепідемічних заходів в умовах карантину в пунктах проведення тестування у Краматорській українській гімназії.

Також Юлія Костюніна наголосила, що дотримання карантинних заходів у пунктах тестування знаходиться на постійному особистому контролі голови Донецької облдержадміністрації,  керівника обласної військово-цивільної адміністрації Павла Кириленка. Наразі усі школи, що задіяні у процесі ЗНО, забезпечені одноразовими масками, засобами дезінфекції, приладами температурного скринінгу та засобами особистого захисту для персоналу шкіл.

Нагадаємо, що у тестуванні з математики, яким 25 червня розпочалась основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання, у Донецькій області взяли участь 7116 осіб. Із них – 59, які проживають на тимчасово окупованій території. Лінію розмежування не змогли перетнути 459 осіб (89% від тих, хто бажав узяти участь у ЗНО). 

Понад 11,5 тисяч осіб пройшли тестування з української мови та літератури в рамках  ЗНО-2020 у Донецькій області 30 червня