портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Повідомлення про оприлюднення проєкту розпорядження голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації

Опубліковано 27 січня 2020 року, 09:10

про оприлюднення проєкту розпорядження голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації «Про затвердження Порядку використання коштів обласного бюджету, передбачених для часткового відшкодування витрат, пов’язаних з реконструкцією діючих теплиць, будівництвом нових або придбанням обладнання для них, зокрема, для облаштування систем зрошення»


1. Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту.

Проєкт розпорядження голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації «Про затвердження Порядку використання коштів обласного бюджету, передбачених для часткового відшкодування витрат, пов’язаних з реконструкцією діючих теплиць, будівництвом нових або придбанням обладнання для них, зокрема, для облаштування систем зрошення» (далі – проєкт розпорядження).

Проєкт розпорядження розроблено відповідно до Бюджетного кодексу України, Закону України «Про місцеві державні адміністрації», розпорядження голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 08 травня 2018 року № 588/5-18 «Про комплексну програму економічного розвитку сільських територій Донецької області
на 2018-2020 роки» (із змінами).

Проект розпорядження розроблено з метою виконання заходів комплексної програми економічного розвитку сільських територій Донецької області на 2018-2020 роки, затвердженої розпорядженням голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 08.05.2018 № 588/5-18 «Про комплексну програму економічного розвитку сільських територій Донецької області на 2018-2020 роки» (із змінами) в частині:

створення на території області належних умов для нарощування обсягів виробництва сільськогосподарської продукції в господарствах населення, зокрема, шляхом стимулювання збільшення посівних площ сільськогосподарських культур у закритому ґрунті;

забезпечення цільового та ефективного використання коштів обласного бюджету.

Реалізація розпорядження сприятиме:

збільшенню обсягів виробництва сільськогосподарських культур, зокрема, у господарствах населення;

насиченню внутрішнього продовольчого ринку регіону продукцією власного виробництва;

підвищенню рівня самозайнятості та добробуту сільського населення.

Додатком до проєкту розпорядження є Порядок використання коштів обласного бюджету, передбачених для часткового відшкодування витрат, пов’язаних з реконструкцією діючих теплиць, будівництвом нових або придбанням обладнання для них, зокрема, для облаштування систем зрошення.

2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документу державного планування.

Донецька обласна державна адміністрація, обласна військово-цивільна адміністрація.

3. Передбачувана процедура громадського обговорення.

Форма: електронні консультації з громадськістю.

Дата початку: 03 лютого 2020 року.

Строк здійснення процедури: 30 календарних днів.

Способи участі громадськості: подання пропозицій та зауважень до проєкту розпорядження в електронному вигляді та на паперових носіях.

Отримати додаткову інформацію можна за адресою:
бул. Машинобудівників, 20, 3 пов., м. Краматорськ, Донецька обл. (департамент агропромислового розвитку та земельних відносин Донецької облдержадміністрації), за телефоном: (0626) 42-01-20 або електронною поштою: [email protected].

Зауваження та пропозиції подаються на паперових носіях до департаменту агропромислового розвитку та земельних відносин Донецької облдержадміністрації за адресою: бул. Машинобудівників, 20, 3 пов.,
м. Краматорськ, Донецька обл., 84313 або в електронному вигляді на адресу електронної пошти: [email protected] у термін до 03 березня 2020 року.

Пропозиції та зауваження після встановленого строку не розглядаються.

4. Необхідність проведення транскордонних консультацій.

Відсутня.

Додаток:

Порядок використання коштів обласного бюджету, передбачених для часткового відшкодування витрат, пов’язаних з реконструкцією діючих теплиць, будівництвом нових або придбанням обладнання для них, зокрема, для облаштування систем зрошення.

ЗАВАНТАЖИТИ