портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Представникам активної молоді Донеччини презентували критерії та умови участі у національному конкурсі «Молодіжна столиця України»

Опубліковано 22 грудня 2020 року, 12:48 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Критерії та умови участі у національному конкурсі «Молодіжна столиця України» були презентовані представникам активної молоді міст та районів Донецької області на пресконференції  21 грудня.

Захід провели управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації спільно з регіональними координаторами національного конкурсу. 

У пресконференції взяли участь представники структурних підрозділів у справах сім’ї та молоді виконавчих органів міст та районів області, представники молодіжних рад, громадських організацій та ініціативних груп молоді.

Координатори конкурсу Юрій Давиденко та Владислав Чаус зазначили, що конкурс «Молодіжна столиця України» має важливе значення для розвитку та реалізації державної молодіжної політики на обласному рівні, він надає змогу активній молоді набути вміння брати безпосередню участь у державотворенні, долучитись до реалізації місцевих ініціатив та реалізувати свою активну громадянську позицію.

З усіма матеріалами щодо критеріїв та умов участі у національному конкурсі «Молодіжна столиця України» можна ознайомитися на офіційних сторінках Міністерства молоді та спорту України та управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації.

Матеріали за посиланнями:

Презентація - msu_prezentacia.pptx

Форма заявки для першого туру конкурсу - msu_forma1.pdf

Форма заявки для другого туру конкурсу - msu_forma2.pdf

Критерії конкурсного відбору - msu_kryterii.pdf