портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Представники Департаменту соціального захисту населення ОДА взяли участь у вебінарі щодо запуску нових електронних послуг

Опубліковано 29 листопада 2021 року, 11:30 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Представники Департаменту соціального захисту населення Донецької облдержадміністрації взяли участь у вебінарі щодо запуску нових електронних послуг у сфері соціального захисту населення, який Міністерство соціальної політики України провело 26 листопада поточного року.

Серед учасників вебінару – представники Міністерства соціальної політики України, Міністерства цифрової трансформації України, державного підприємства «Інформаційно-обчислювальний центр Міністерства соціальної політики України», структурних підрозділів з питань соціального захисту населення районних, районних у мм. Києві держадміністрацій, міських, районних у містах рад, військово-цивільних адміністрацій.

Під час вебінару Мінцифри повідомило про запланований у поточному році запуск нових електронних послуг у сфері соціального захисту населення на Єдиному державному вебпорталі електронних послуг (далі – портал Дія) з використанням Єдиної інформаційної системи соціальної сфери, зокрема: подання заяви про призначення та надання житлової субсидії; подання заяви про призначення допомоги на дітей одиноким матерям.

На вебінарі також обговорено особливості обробки заяв на зазначені види державної підтримки, що будуть надходити з порталу Дія.

Інші новини за темою