портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вихованці закладів позашкільної освіти взяли участь у заходах Дня пам’яті жертв голодоморів

Опубліковано 29 листопада 2021 року, 10:30 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Понад 200 вихованців закладів позашкільної освіти області долучилися до обласної онлайнової виставки фотопанорам «Голодомор – трагедія народу» з 22 по 27 листопада.  

Гуртківці  з Маріуполя, Мирнограда, Слов’янська, Волновахи, Гірника, Добропілля, Дружківки, Гродівки, Білозерського, Сіверська, Світлодарська, Мангушської селищної ради  розмістили світлини тематичних композицій з декоративно-ужиткової творчості та образотворчого мистецтва на сторінці «Позашкілля Донеччини» у соціальній мережі «Facebook» за хештегом #Голодомортрагедіянароду. Організатори – Донецький обласний палац дитячої та юнацької творчості.

Для гуртківців організовано години спілкування «Горить свіча…, а, може, то Душа?», «Україна пам’ятає – світ визнає», флешмоб-реквієм «Ми завжди будем пам’ятати», перегляд тематичних відеороликів «Дзвони скорботи», «Ти приніс мені яблуко?».

Педагоги і вихованці закладів позашкільної освіти області 27 листопада доєдналися до загальнонаціонально-міжнародної скорботної акції «Запали свічку пам’яті» і загальнодержавної хвилини мовчання, віддаючи шану невинним жертвам голодоморів в Україні. Світлини із запаленими свічками на знак скорботи і пам’яті про мільйони загублених життів наших співвітчизників розміщено на сторінці «Позашкілля Донеччини» у соціальній мережі Facebook за хештегом #Запалисвічкупам’яті.


Інші новини за темою