портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Представники Донеччини взяли участь у щорічному KYIV GLOBAL SUMMIT «Woman. Trust. Peace»

Опубліковано 06 жовтня 2021 року, 14:00 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Представники управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації взяли участь у щорічному  KYIV GLOBAL SUMMIT «Woman. Trust. Peace», який відбувся 5 жовтня у Києві.

Цей саміт є платформою пошуку нових ідей та рішень для розширення впливу жінок, побудови інклюзивного суспільства, досягнення миру і відновлення довіри в постпандемічному майбутньому.

Участь у заході взяли понад 900 українських і закордонних гостей. Серед спікерів Kyiv Global Summit – глава підкомітету з гендерної рівності Парламентської асамблеї Ради Європи Жермені Еглантіна, глава парламенту України Дмитро Разумков, президент Мальти 2014-2019 Марі-Луїз Колейро Прека, генеральний прокурор України Ірина Венедиктова, представники посольств, місій і міжнародних організацій, депутати Верховної Ради різних скликань, лідери думок, експерти, правозахисники і представники бізнесу.

За результатами обговорень, учасники Kyiv Global Summit «Woman. Trust. Peace» ухвалили Декларацію та заявили про створення Коаліції дій – інноваційного глобального партнерства політиків, представників бізнесу та громадських лідерів.

Мета Коаліції – розробити Our common agenda, програму дій для досягнення рівноправного і збалансованого лідерства, представити план Глобального прискорення розвитку України для досягнення незворотного прогресу країни в найближчі роки, а також почати Комплекс (марафон) жіночих ініціатив для зміни архітектури заморожених мирних процесів, питань безпеки, економічної і соціальної справедливості.

Організатори Kyiv Global Summit впевнені, що багатогранне партнерство українських і закордонних політиків, представників бізнесу та громадськості за принципом PPP (public private partnership) сприятиме ефективній взаємодії та використання кращого досвіду кожного з існуючих секторів у вирішенні найважливіших глобальних проблем, досягнення миру та побудови сталого майбутнього.

Організатори KYIV GLOBAL SUMMIT: Міжфракційне депутатське об'єднання Верховної Ради України «Жінки. Мир. Безпека»; Уповноважений Верховної Ради України з прав людини; Національна платформа «Жінки за Мир».