портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Представники Донеччини взяли участь у Всеукраїнському національно-патріотичному форумі «Сіверська брама»

Опубліковано 11 серпня 2021 року, 13:12 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Всеукраїнський національно-патріотичний форум «Сіверська брама» відбувся у  смт. Седнів Чернігівської області. 

На форум з усієї країни прибули представники молодіжних центрів, члени громадських організацій, учасники військово-патріотичних клубів та представники інших закладів пов'язаних з національно-патріотичним вихованням.

Від Донецької області у форумі взяли участь представники Молодіжної Ради Маріуполя та начальник відділу молодіжної політики управління молоді та спорту Маріупольської міської ради Лариса Табала.

Під час форуму учасники мали змогу поділитись та ознайомитись з досвідом роботи щодо реалізації політики національно-патріотичного виховання у різних регіонах України, розповіли про роль молодіжних центрів та локальний патріотизм в громадянській освіті, а також з учасниками поспілкувались про кроссекторальне співробітництво представники Пластового вишкільного центру та міністерства у справах ветеранів України. Крім того, учасників форуму чекали екскурсії Седнивом та Черніговом, а також участь у квізі, в якому дівчата із Маріуполя зайняли 3-е місце.