портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Проектний підхід у формуванні економічної самодостатності громад

Опубліковано 10 жовтня 2016 року, 13:23

Представники робочої групи з питань розробки Плану розвитку територій Званівської та Верхньокам’янської сільських рад Бахмутського району Донецької області від управління реформ та децентралізації спільно з головним управлінням містобудівництва та архітектури облдержадміністрації  провели виїзну нараду у с. Званівка та с. Верхньокам’янське, де у рамках візиту був проведений огляд наявної інфраструктури, стану соціальних об’єктів: дитячих садків, шкіл, медичних закладів, будинків культури, доріг, тощо.

Головною метою зустрічі було проведення оцінки поточного стану інфраструктурних об’єктів та розробка рекомендацій щодо соціально-економічного розвитку двох територіальних сільських громад (Званівська та Верхньокам’янське). Плідна співпраця робочої групи з представниками громад дозволила виявити проблемні питання розвитку інфраструктури громад, які потребують першочергового вирішення.

Для с.Званівка актуальними питаннями, які потребують оперативного вирішення є: розробка генерального плану; капітальний ремонт дитячого дошкільного закладу; капітальний ремонт спортивного залу ЗОШ І-ІІІ ступенів; капітальний ремонт котельної.

Для с.Верхньокам’янське актуальними питаннями є: розробка генерального плану; капітальний ремонт системи централізованого водопостачання; капітальний ремонт дошкільного навчального закладу «Ромашка»; створення комунального підприємства.

1 2
Приміщення майбутнього дитячого дошкільного закладу, с. Званівка Приміщення котельної, с. Званівка
3 4
Спортивна зала Званівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Ясла-садок «Ромашка», с. Верхньокам’янське

За результатами зустрічі було запропоновано проведення розширеної наради представників сільських територіальних громад з залученням фахівців відповідних структурних підрозділів облдержадміністрації та Бахмутської райдержадміністрації з метою детального обговорення шляхів вирішення проблемних питань, та формування плану  перспективного розвитку територій.

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Інші новини за темою