портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Програма надання грантів для ОСББ на утеплення будинків

Опубліковано 30 травня 2018 року, 15:00

Європейський Союз започаткував програму фінансування енергоефективності IQ Energy для об’єднань співвласників багатоквартирних будинків. Позичальники, фізособи і ОСББ, які візьмуть кредити на впровадження енергозберігаючих заходів від банків партнерів і відповідатимуть критеріям участі в програмі, зможуть отримати компенсацію до 40% для покриття суми кредиту.

Мета проекту: підвищення енергоефективності житлових помешкань – одноквартирних будинків (садибних та котедж них будинків) та квартир у багатоквартирних будинках

Позичальники за програмою IQ Energy мають право отримати грант як винагороду за успішну реалізацію проекту енергоефективності, якщо ними були виконані грантові умови. Позичальники можуть використовувати кошти отриманого гранту на будь-які цілі на свій власний розсуд. Максимальна сума усіх грантів за усіма кредитами, на яку має право претендувати одна особа за програмою IQ Energy, складає 3 000 Євро

Ознайомитися з більш детальною інформацією, а також подати заявку на компенсацію можливо за наступним посиланням:  http://www.iqenergy.org.ua/.

Ознайомитись з правилами та умовами надання кредитів та грантів можна за наступним посиланням:  http://www.iqenergy.org.ua/landing/files/UA_IQ_Energy_Terms_and_Conditions.pdf.

 

Департамент інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин

Інші новини за темою