портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Протокол засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення посади директора державного навчального закладу «Бахмутський центр професійно-технічної освіти» від 20.01.2022 № 12

Опубліковано 21 січня 2022 року, 14:58 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

ПРОТОКОЛ засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення посади директора державного навчального закладу «Бахмутський центр професійно-технічної освіти» 20.01.2022 м. Бахмут № 12


Голова Комісії


Ганна Ященко

Заступник голови Комісії


Денис Глазков

Секретар Комісії


Ольга Кисіль

Члени комісії:


Валентина Васильчук



Едуард Гончаров



Олена Завгородня



Владислав Заярний



Ольга Краснобриж



Андрій Логінов



Анна Панова



Лілія Яковлєва



Порядок денний:

І. Про проведення конкурсу на посаду директора державного навчального закладу «Бахмутський центр професійно-технічної освіти» (далі - конкурс), який складається з:

1. Проведення загальних зборів трудового колективу державного закладу професійної (професійно - технічної) освіти;

2. Співбесіда з кандидатами на посаду керівника та визначення переможця конкурсу на засіданні конкурсної комісії.

СЛУХАЛИ:

Ганну Ященко, заступника директора департаменту – начальника управління фахової освіти, національного виховання та європейської інтеграції департаменту освіти і науки облдержадміністрації (далі - департамент), голову комісії щодо повідомлення членами конкурсної комісії про наявний конфлікт інтересів.

Від членів конкурсної комісії повідомлень не надійшло.

ВИСТУПИВ:

Денис Глазков, начальник відділу професійної освіти депаратменту, заступник голови комісії. Він пояснив, що відповідно до наказу директора департаменту від 16.12.2021 № 413/165-21к «Про оголошення конкурсу на зайняття посади директора державного навчального закладу «Бахмутський центр професійно-технічної освіти» затверджені умови проведення конкурсу на зайняття посади директора державного навчального закладу «Бахмутський центр професійно-технічної освіти» та затверджений її склад. Оголошення щодо проведення конкурсу оприлюднено у визначені строки, документи для участі у конкурсі на посаду директора державного навчального закладу ««Бахмутський центр професійно-технічної освіти» подали 2 особи: Бурлаченко Володимир Миколайович (11.01.2022) та Гаєвий Ігор Олегович (05.01.2022)

Засіданням конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора державного навчального закладу «Бахмутський центр професійно-технічної освіти» (протокол від 12.01.2022 № 11) визначено, що подані документи від двох осіб відповідають встановленим законом вимогам.

Денис Глазков додав, що відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 18.06.2018 № 658 «Про реорганізацію закладів професійної (професійно – технічної) освіти Донецької області» припинено Соледарський професійний ліцей шляхом приєднання до державного навчального закладу «Бахмутський центр професійно-технічної освіти».

Членами конкурсної комісії вирішено провести перший етап конкурсу засідання загальних зборів трудового колективу у територіально відокремлених спеціалізованих відділеннях за адресою: Донецька обл. м. Соледар вул. Соледарська, 1-А та Донецька обл. м. Бахмут вул. Оборони, буд. 18.

Члени комісії для проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора державного навчального закладу «Бахмутський центр професійно-технічної освіти» розділилися у двох закладах та слухали дистанційно презентації кандидатів на посаду директора державного навчального закладу «Бахмутський центр професійно-технічної освіти»

ВИСТУПИЛИ:

Денис Глазков, начальник відділу професійної освіти департаменту, заступник голови комісії повідомив, що перший етап конкурсу - проведення загальних зборів трудового колективу державного навчального закладу «Бахмутський центр професійно-технічної освіти» проходив 20.01.2022 об 14 год. 10 хв. (2 кандидати) у приміщенні Державного навчального закладу «Бахмутський центр професійно-технічної освіти» (Донецька обл. м. Бахмут вул. Оборони, буд. 18).

За результатами проведення загальних зборів трудового колективу у Державному навчальному закладі «Бахмутський центр професійно-технічної освіти» свої голоси віддали:

«ЗА»: Бурлаченка Володимира Михайловича – 9;

Гаєвого Ігоря Олеговича - 66;

УТРИМАЛИСЬ» - 2 особи;

Пошкоджений – 1 бюлетень.

ВИСТУПИЛИ:

Ольга КИСІЛЬ, головний спеціаліст відділу управління персоналом, секретар комісії, яка повідомила, що перший етап конкурсу - проведення загальних зборів трудового колективу державного навчального закладу «Бахмутський центр професійно-технічної освіти» проходив 20.01.2022 об 14 год. 10 хв. (2 кандидати) у приміщенні другого корпусу Державного навчального закладу «Бахмутський центр професійно-технічної освіти» за адресою: Донецька область, м. Соледар вул. Соледарська, 1-А.

За результатами проведення загальних зборів трудового колективу у Державному навчальному закладі «Бахмутський центр професійно-технічної освіти» свої голоси віддали:

«ЗА»: Бурлаченка Володимира Михайловича – 0;

Гаєвого Ігоря Олеговича - 33;

УТРИМАЛИСЬ» - 2 особи;

ПОШКОДЖЕНО – 0 бюлетенів.

За узагальненими результатами проведення загальних зборів трудового колективу державного навчального закладу «Бахмутський центр професійно-технічної освіти» у двох корпусах за адресами: Донецька область, м. Соледар вул. Соледарська, 1-А та Донецька обл. м. Бахмут вул. Оборони, буд. 18 свої голоси віддали:

«ЗА»: Бурлаченка Володимира Михайловича – 9;

Гаєвого Ігоря Олеговича - 99;

УТРИМАЛИСЬ» - 4 особи;

ПОШКОДЖЕНИЙ – 1 бюлетень.

Другий етап конкурсу відбувся 20.01.2022 о 15. год. 20 хв. у приміщенні Державному навчальному закладі «Бахмутський центр професійно-технічної освіти» (Донецька обл. м. Бахмут вул. Оборони, буд. 18).

Під час проведення співбесіди з кандидатами, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії оцінювалася відповідність професійної компетентності, ділові, особистісні та моральні якості, знання спеціального законодавства у сфері професійної (пофесійно - технічної) освіти кандидата встановленим вимогам.

Членами комісії були задані питання: Чому саме Ви маєте бути обраним на посаду керівника закладу? Ваші перші кроки на посаді? Способи поповнення спеціального рахунку закладу? За рахунок чого планується зменшити вартість підготовки здобувачів освіти та водночас не знизити рівень якості освіти? Які фінансові та базові можливості для розширення переліку професій згідно з вимогами регіонального ринку праці, осучаснення матеріально-технічної бази закладу? Шляхи розвитку професій аграрного напрямку закладу? Як Ви плануєте підвищувати контингент закладу? Які Ваші можливості щодо розширення кола партнерів із числа підприємців регіону? Як Ви плануєте підвищити якість підготовки кваліфікованих робітників?

Відповіді Володимира Бурлаченка були не повними. Ігор Гаєвий надав більш змістовні та чіткі відповіді.

За результатами співбесіди з кандидатом на посаду директора державного навчального закладу «Бахмутський центр професійно-технічної освіти» Бурлаченком Володимиром Миколайовичем та Гаєвим Ігорем Олеговичем, розгляду документів, поданих кандидатами, пропозицій трудового колективу, таємного голосування членів конкурсної комісії, прийнято рішення щодо переможця конкурсу.

Переможцем конкурсу визначено Гаєвого Ігоря Олеговича.


ВИРІШИЛИ:

1. Відповідно до Порядку проведення конкурсу на заміщення посади керівника державного закладу професійної (професійно - технічної) освіти за результатами проведення конкурсу визначити переможцем конкурсу на посаду директора державного навчального закладу «Бахмутський центр професійно-технічної освіти» Гаєвого Ігоря Олеговича.

2. Упродовж одного робочого дня з дня завершення конкурсу оприлюднити результати конкурсу на вебсайті Донецької обласної державної адміністрації, департаменту освіти і науки облдержадміністрації.

3. На наступний робочий день після закінчення строку оскарження результатів конкурсу, а у разі оскарження результатів конкурсу - після прийняття рішення за скаргою, але не пізніше 60 календарних днів після оприлюднення інформації про переможця конкурсу, якщо інше не передбачено законом, призначити Гаєвого Ігоря Олеговича на посаду директора державного навчального закладу «Бахмутський центр професійно-технічної освіти» та укласти з ним трудовий договір (контракт).


ГОЛОСУВАЛИ:

«за» - 11

«проти» - 0

«утримались» - 0


Голова Комісії


Ганна Ященко

Заступник голови Комісії


Денис Глазков

Секретар Комісії


Ольга Кисіль

Члени комісії:


Валентина Васильчук



Едуард Гончаров



Олена Завгородня



Владислав Заярний



Ольга Краснобриж



Андрій Логінов



Анна Панова



Лілія Яковлєва