портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Проведено робочу зустріч з представниками Міжнародної організації з міграції

Опубліковано 02 лютого 2023 року, 17:57 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Заступник голови облдержадміністрації Юлія Костюніна разом з керівниками управління сімʼї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання та департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації провели робочу зустріч з представниками Міжнародної організації з міграції.

Юлія Костюніна подякувала представникам Міжнародної організації з міграції за надану допомогу та підтримку жителям Донецької області й представила поточні першочергові потреби та проблематику.

Під час зустрічі було обговорено проведену Міжнародною організацією з міграції роботу, а також плани перспективної діяльності. Досягнуто попередніх домовленостей щодо співпраці стосовно підтримки місць розміщення внутрішньо переміщених осіб, проведення спільних заходів для гуманітарної допомоги й підтримки населення, запобігання та протидії домашньому та гендерно-зумовленому насильству.

За матеріалами управління сімʼї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації