портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Проведено засідання регіональної робочої групи з виявлення та моніторингу надавачів соціальних послуг недержавного сектору

Опубліковано 21 травня 2021 року, 15:50 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Засідання регіональної робочої групи з виявлення та моніторингу надавачів соціальних послуг недержавного сектору відбулось під головуванням заступників голови Донецької облдержадміністрації Юлії Костюніної та Вадима Філашкіна сьогодні, 21 травня.

У засіданні взяли участь представники Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, управління сім’ї, молоді та масових заходів національно – патріотичного виховання облдержадміністрації, департаменту з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи облдержадміністрації, ГУ Держпродспоживслужби України у Донецькій області, ГУ ДСНС України в Донецькій області, ГУ Національної поліції в Донецькій області та Східного міжрегіонального управління Державної служби України з питань праці в Донецькій області.

Відповідно до протокольного рішення засідання Кабінету Міністрів України від 21 січня 2021 року № 9 облдержадміністрацією проводиться робота щодо виявлення та встановлення фактів надання з порушенням вимог законодавства послуг з проживання та/або утримання людей похилого віку, осіб з інвалідністю та інших громадян групи ризику для вжиття заходів до припинення такої незаконної діяльності.

Згідно з порядком денним, членами регіональної робочої групи були представлені результати проведеної роботи щодо виявлення та моніторингу надавачів соціальних послуг недержавного сектору в області.

За результатами засідання регіональної робочої групи прийняті рішення відповідно до норм чинного законодавства.

«Кожна людина повинна мати безперешкодний доступ до якісних соціальних послуг за місцем свого проживання. Моніторинг ринку надання соціальних послуг приватними надавачами та вжиття до них відповідних заходів, передбачених чинним законодавством, є важливим питанням для керівництва області», - зазначила Юлія Костюніна.           

Інші новини за темою