портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Робоча зустріч Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, Донецького обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з представниками німецького товариства

Опубліковано 07 листопада 2018 року, 17:47 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації


7 листопада в Департаменті соціального захисту населення облдержадміністрації (далі – Департамент) відбулася зустріч заступника директора Департаменту – Пирогової Н.Б. та керівника Донецького обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (далі ЦСССДМ) – Балаболки Ю.М. з представниками німецького товариства міжнародного співробітництва Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ).

Піч час зустрічі сторони обговорили мету проекту «Психосоціальна підтримка та робота з конфліктами», який буде пов'язаний з гуманітарною та соціальною сферами та здійснюватиметься представниками GIZ на території Донецької та Луганської областей протягом 3 - 4 років. 

Дана зустріч мала на меті ознайомлення  представників GIZ із сферою діяльності Департаменту та ЦСССДМ, а також важливість правильної оцінки поточної ситуації в області для впровадження в подальшому  вищевказаного проекту.


Інші новини за темою