портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Розпочався другий день літературного фестивалю у Нью-Йорку

Опубліковано 03 жовтня 2021 року, 13:40

Другий день Нью-Йоркського літературного фестивалю «Справжні імена. Справжні історії» розпочався сьогодні, 3 жовтня,  з ранкової кави з письменницею Галиною Вдовиченко, начальником управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Донецької облдержадміністрації Тетяною Тюріною та громадською активісткою Олександрою Папіною.

У дружній та теплій атмосфері спікери вітали учасників та гостей фестивалю. 

«Щаслива тут бути. Хотіла б трошки розказати емоції від  вчорашнього дня. Насправді дуже тішить, що бачиш багато знайомих облич. І що важливо, ми вчора говорили про важкі речі - говорили про війну, презентували проєкти Донецької облдержадміністрації "Книга пам'яті" та "Місто Героїв", про свій досвід. Але сьогодні насправді ми тут для того, щоб жити й бути щасливими. Я точно знаю, що програма цього фестивалю сприяє тому, щоб і це містечко було щасливим», - сказала Тетяна Тюріна.

Під час свого виступу Галина Вдовиченко подякувала керівникам Торецької та Авдіївської військово-цивільних адміністрацій за допомогу в організації фестивалю. Також вона подякувала військовим за захист та змогу безпечно проводити заходи навіть поблизу лінії розмежування.