портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Ситуація з поширення COVID-19 на Донеччині залишається напруженою: медики закликають святкувати відповідально

Опубліковано 16 грудня 2020 року, 15:40

Ситуація з  поширення COVID-19 у Донецькій області залишається напруженою. Про це заступник начальника управління – начальник відділу стратегічного розвитку охорони здоров’я та забезпечення лікарськими засобами управління організації та розвитку медичної допомоги населенню департаменту охорони здоров’я ОДА Олександр Педенко повідомив під час брифінгу з питань запобігання розповсюдженню коронавірусу на території Донецької області 16 грудня.  

«Кожного дня до хворих  з підтвердженими випадками COVID-19 додається від 400 до 600-700 мешканців Донецької області. На жаль, кожного дня фіксуємо летальні випадки. Є захворюваність дітей.  Вони хворіють у більш легкій формі. Проте на сьогодні 19 дітей з COVID-19 і 13 дітей з підозрою на цю хворобу знаходяться на стаціонарному лікуванні», -  сказав Олександр Педенко.

Він зазначив, що наразі дуже важливо,  щоб під час розважальних заходів, які будуть проводитися для дітей до прийдешніх свят, були дотримані карантинні обмеження і з боку і батьків, і з боку представників місцевого самоврядування. 

«Я впевнений, що новообрані керівники міст та територіальних громад віднесуться відповідально і будуть дотримуватися карантинних заходів стосовно проведення розважальних заходів»,  -  сказав Олександр Педенко.

Інші новини за темою