портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Скаути Покровська взяли участь у другому етапі Міжнародної акції «Скаути для України»

Опубліковано 24 листопада 2016 року, 16:38

Представники Донецького Осередку Національної організації Скаутів України побували в гостях у скаутів міста Києва. Подорож до столиці стала можливою завдяки допомозі Асоціації скаутів Бразилії та представників виконавчої влади міста Покровська. 

Діти змогли  помилуватися величною красою центра Києва під час блукання лабіринтами квесту «Місто навстіж», побачити незабутні краєвиди нічної столиці: Софію Київську, Золоті ворота, Київську Оперу, Володимирський Собор, Михайлівський монастир. Також, вони побували на Андріївському узвозі, відвідали Києво-Печерську лавру, Майдан Незалежності, Хрещатик, Музей голодомору, будівлі Верховної Ради, Уряду країни, Парк Слави, стадіон ім. Лобановського та багато іншого.

Тепла зустріч киянами, їхні щасливі посмішки та готовність допомогти приємно вразили, знайшли відгуки в серцях дітей, які вже третій рік поспіль живуть у непростих умовах. Екскурсії по Музею Води та Музею Природи перевершили очікування так, що вони навіть забули про фізичну втому і готові були годинами блукати музейними залами.

Але найбільше запам’яталась просто Гра, де емоції дітей та дорослих злилися воєдино, вибухнувши щасливим спілкуванням.

Неймовірною була й дорога додому. Бо на покровських скаутів чекала цікава оглядова екскурсія містом Дніпро. Вони побували біля історичного музею, будинку-музею Яворівського, пам’ятника Слави парка Шевченку, Троїцької церкви, Оперного театру, Площі Свободи, Палацу Потьомкіна та  Спасо-Преображенського собору. Відвідали Монастирський острів, де помилувалися ранковими краєвидами могутнього Дніпра та набралися магічної сили.

Дуже швидко промайнули години подорожі. Діти привезли додому не тільки емоційні спогади про побачене, але й віру та надію в те, що все буде добре. Адже вони бачили, що їхня доля не байдужа не тільки скаутам України, але й Великій Скаутській Родині всього світу.

Управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації